Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bemutatkozás

2006 nyarán alakult duónkat már több száz rendezvény hangulati lebonyolításra kérték fel.

 Dob, billentyű-ének felállásban játszunk a legnagyobb mai és régi mulatós és slágerzenéket.

 Repertoárunk több ezer számból áll amit akár 3 napig megállás nélkül tudnánk játszani, ha bírnánk szusszal..   

Dobok-nál :   Kobl László; 87-ben tett sikeres könnyűzenei vizsgát. Több zenekar aktív tagja volt már. Mint pl.: Faterock, Zéró Tolerancia, Generáció. Ezek mindegyike több különböző stílust képvisel. Ezért szinte bármilyen zenét magas színvonalon elő tud adni.

 Billentyű-ének. Tercz András Gábor; 92-ben végzett a Kodály Zoltán zeneiskolában zongora szakon. Folyamatos hangképzés mellett ritmus gitáron is kiválóan játszik. Több zenekarban tevékenykedett. Mint pl.: West-end, Zéró Tolerancia, Tomb Stone, Katapult. Nagyon sok műfajban otthon érzi magát. Kiválóan ráérez a hangulatra és ahhoz választja ki a repertoárt, teljesen improvizálva.

 A Duó évek folyamán folyamatosan megújult már, mindig a közönség igényeihez igazodva. Több neves előadó előtt bizonyítottunk már. Pl:  Kadlott Karcsi, Bunyós Pityu, Kredenc, Joly, Mary, stb..

 Régebben még "Kistercz Slágerzenekar" néven működtünk. Utóbbi időben gondolkodtunk, hogy egy egyszerűbb könnyen megjegyezhető névre cseréljük a régit. Hosszas keresgélés és variációk közül végül is a Snapszer Duó név mellett döntöttünk amit reméljünk, hogy hamar beég majd a köztudatba.

 A zene menüpont alatt meghallgathatod a repertoárunkból néhány számot, és ha szeretnéd felvenni velünk a kapcsolatot a (kapcsolatok) menüpont alatt ezt meg teheted.

 Köszönjük, hogy ellátogattál az oldalunkra.

 

 

 
 

 


Utolsó kép